FACEBOOK

Лиза Мари Пресли почина на 54 години

Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на Елвис Пресли, е починала, съобщава майка ѝ. Преди 3 дни тя бе на наградите Златен Глобус. Лиза Мари бе на 54 години.

"С натежало сърце трябва да споделя съкрушителната новина, че прекрасната ми дъщеря Лиза Мари ни напусна. Тя беше най-страстната, силна и любяща жена, която някога съм познавала", казва Присила Пресли в изявление, предоставено от неин представител.
"Молим ви за уединение, докато се опитваме да се справим с тази дълбока загуба. Благодаря ви за любовта и молитвите. В момента няма да има повече коментари. "

Елвис и Присила Пресли държат новородената си дъщеря Лиза Мари през февруари 1968 г. Родена е в Мемфис, Тенеси. (Keystone/Hulton Archive/Getty Images)

"Единствената дъщеря на Краля на рока получи сърдечен удар и изпадна в кома преди да отлети от този свят.

Певицата Лиза Мари Пресли онзи ден се появи на церемонията Златен Глобус, а днес почина в болницата в Ел Ей, където беше хоспитализирана. Толкова внезапно! Дъщерята на Елвис Пресли изпадна в пълен сърдечен арест тази сутрин. Твърди се, че Лиза Мари си е възвърнала пулса, след намесата на спешните лекари, пристигнали в дома й в Калабасас, Kалифорния. Беше в кома, всички се молехме да се събуди, но Господ реши да я вземе.

Тъжната новина идва два дни след появата на Лиза-Мари на наградите "Златен глобус". Тя присъства с майка си Присила Пресли, за да подкрепи “Елвис” и неговата звезда Остин Бътлър, който спечели трофея за най-добър актьор в драматичен филм за превъплъщението си в нейния баща. Приемайки статуетката, Бътлър извика към Лиза-Мари: “Обичам те завинаги“.

Последните няколко години бяха много трудни за Лиза Мари, тъй като синът й Бенджамин Киоу се самоуби през 2020 г. на 27-годишна възраст. Тя е майка и на актрисата Райли Киоу от бившия си съпруг Дани Киоу, за когото беше омъжена от 1988 до 1994 г. Лиза Мари има и 14-годишните близнаци Харпър и Финли от бившия съпруг Майкъл Локууд. Те се разведоха през 2016 г.

„Истински избор е да продължа напред, такъв, който трябва да правя всеки ден и такъв, който е меко казано постоянно предизвикателство... Но продължавам заради моите деца“, сподели тя преди няколко месеца.
Да почива в мир в ръцете на баща си, пише от LA Пепа Петрова.

Майкъл Джексън и Лиза Мари Пресли във Франция на 5 септември 1994 г. (Stephane Cardinale/Sygma/Getty Images)


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени