FACEBOOK

Концертът на Ед Шийрън генерира рекорден интерес

Днес започна продажбата на билети за концерта на Ed Sheeran, който генерира рекорден интерес сред българските фенове. Порталът – TicketStation.bg към момента  обслужва стотици хиляди заявки всяка секунда.

Периодично се допускат ограничен брой потребители, за да бъдат обслужени от банковите терминали безпроблемно.

Звездата от Великобритания идва за пръв път в България и с това концертът се превръща в първото голямо събитие, което генерира толкова огромен интерес, от повече от десетилетие насам. За да отговори на огромното търсене, порталът за продажба въвежда иновативни за страната ни практики – секция за предварителна регистрация, опашка за покупка на билети, допълнителни информационни бюлетини към хилядите фенове.

Опашката, на която потребителите изчакват своя ред, е предвидена с цел гарантиране пълна работоспособност на банковите терминали, както и прозрачност и равнопоставеност по отношение на възможността за покупка на билет.

От компанията поясняват, че всички очакващи своя ред ще имат възможност да закупят билети – пропускливостта на сайта се следи в реално време, така че да бъде гарантирана правилната работа на всички външни свързани системи, както и да бъдат преустановени злонамерени атаки.


Всички потребители, които имат допълнителни въпроси относно процеса на покупка, могат да се свържат с TicketStation на клиентските линии, отворени специално за феновете на Ed Sheeran:

+359887117741, +359887117774, +359887117764, +359883288053, както и по e-mail на es@ticketstation.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени