FACEBOOK

Звездите на родната естрада отново тръгват на национално турне

Свързани новини

Хубавата музика винаги обединява и срещите с нея са истински празник, както за публиката, така и за артистите. Тазгодишното турне "Обич и песен" 2023 ще премине под мотото "Да празнуваме заедно българската музика" и ще даде среща на много обичани творци- различни като поколения и стил , но с обща кауза: Любовта към изкуството.

"Обич и песен" по традиция стартира от Европейската столица на културата Пловдив. Само там, като специален гост, ще участва вечното момиче Елвира Георгиева. Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова и Нелина са другите ангелогласни певици , които ще зарадват публиката под тепетата. Те ще участват на всички концерти от турнето "Обич и песен".Чаровната Роси Кирилова се включва от 11 юли в Стара Загора и също ще пее във всички следващи градове.

Всенародната любимка Тони Димитрова ще зарадва публиката от турнето "Обич и песен" в градовете Плевен, Русе, Левски, Велико Търново, Добрич и Созопол.

Естествено, че най-актуалната песен от жанра - "Срещу вятъра" също ще прозвучи на „Обич и песен' 2023, защото към турнето се включват и Братя Аргирови в градовете Стара Загора, Левски, Велико Търново, Варна и Добрич.
Живеещата от дълги години в Италия естрадна легенда Росица Борджиева ще е специален гост в родното Русе. Друга легенда – Ева Найденова от „Тоника“ ще гостува в градовете Левски и Велико Търново.
Организаторите споделят, че изненадите няма да спрат до тук и в почти всеки град ще има специален гост-изпълнител.

Билетите вече са в продажба.

ТУРНЕ "ОБИЧ И ПЕСЕН" 2023

В летните театри на градовете с начало 20.00 часа

10 юли - ПЛОВДИВ

11 юли - СТАРА ЗАГОРА

12 юли - ПЛЕВЕН

13 юли - РУСЕ

17 юли - ЛЕВСКИ

18 юли - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

19 юли - ВАРНА

20 юли - ДОБРИЧ

21 юли - СОЗОПОЛ

15 август - БУРГАС

18 октомври - СОФИЯ, първа зала


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени