FACEBOOK

БГ мацка е гадже на Мбаппе


Внучката на софиянката Силивия Вартанян, която след емиграцията във Франция става попзвезда като Силви Вартан, е гаджето на голмайстора на Световното първенство в Катар Килиан Мбаппе.


Ема, която е на 25, е дъщеря на Дейвид Холидей. Известният в края на 80-те и началото на 90-те години певец е син на Силви Вартан от брака й със супергероя на френската попмузика Джони Холидей.


Баща й, от своя страна, се сроди по брак с фамозната мултимилионерска фамилия на най-известния строителен предприемач на Лазурния бряг Пастор. Семейството е второ по престиж в Монте Карло след княжеското. Нашето момиче е модел и вече се пробва като актриса в сериал на Първи канал на френската телевизия.


Знаменитостите са описвани в медиите като любовна двойка още от Коледа на миналата година, когато излезе първата публикация за тях във френската клюкарска преса. Нито Ема, нито футболистът обаче досега са пожелали да коментират отношенията си. Питани многократно от журналистите, особено през пролетта, когато бяха забелязвани и на стадиона на неговия клуб Пари Сен Жермен и на разходка в увеселителен парк, те хвърлят в пространството двусмислени фрази.


През май, когато за нея се заговори, че може би се е разделила с него заради актьор, а той се е хванал с друга манекенка - белгийска, Килиан беше с шумна и не особено възпитана мъжка компания на фестивала в Кан, където очевидците, сред които и екипът на 19 минути и СЛАВА, не останаха с добри впечатления от поведението на спортиста извън терена. Покрай Световното първенство в Катар отново се заговори и пресата във Франция отново се разписа за българската внучка и Мбаппе.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени