FACEBOOK

2-ма зам.-министри и шефка на Държавна агенция се намесиха в тийн драма: Невероятно

Двама заместник-министри, председателка на Държавна агенция - с ранг малко под министерство и лично подчинена на премиера, който по някакво чудо е изпуснал да се намеси и той, та и нейната главна секретарка хукнаха да наблюдават тийнейджърска драма в спортно училище.

Двама заместник-министри, председателка на Държавна агенция - с ранг малко под министерство и лично подчинена на премиера, който по някакво чудо е изпуснал да се намеси и той, та и нейната главна секретарка хукнаха да наблюдават тийнейджърска драма в спортно училище. Както четем в нарочен пресрилийс на Министерството на младежта и спорта:

"На място в училището още преди обяд пристигнаха заместник-министрите на младежта и спорта - проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, председателят и главният секретар на Държавната агенция за закрила на детето – Теодора Иванова и Камелия Николова.По предварителни данни в междучасие в училищния коридор е възникнало пререкание между момиче и момче, момичето е ударено. Вследствие на случилото се роднини на ученичката са опитали да се саморазправят с момчето. Персоналът на училището е реагирал изключително адекватно и своевременно. По казуса са ангажирани всички отговорни институции, чиито екипи предприемат необходимите мерки. С учениците и с учителите ще работят психолози".

В задачата се пита: след като персоналът на училището е реагирал адекватно и своевременно, т.е. преди делегацията на високо равнище, а после и отговорните институции на логичното тяхно ниско ниво са си свършили работата, защо се е наложило толкова много висши сановници лично да се месят в тийнейджърската драма?


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени