FACEBOOK

Трайчо Трайков се натиска за комисията по обществени поръчки

Заради любимата съветничка на Радан реформаторите се изпокараха с ГЕРБ

Трайчо Трайков има мераци да влиза в Комисията по обществени поръчки. Така посредством своя подопечен, Иво Прокопиев иска неговите строителни фирми да превземат София. Само че самите реформатори не искат това да се случи, въпреки че Трайчо Трайков беше водач на листата за общински съветници на блока. Затова в крайна сметка в Комисията по обществени поръчки ще бъде Прошко Прошков.
Изясни се също така и причината, поради която РБ ще оттегли заместник-председателите си от комисиите на Столичния общинския съвет, при положение, че от 11 съветници имаха 10 заместник-председатели на комисии, което е световен рекорд. Причината е че 11-ата съветничка, твърде близката до Радан Кънев, Марта Георгиева се е почувствала пренебрегната. А иначе простата причина тя да не бъде пожелана за заместник-председател на никоя комисия, е че всъщност никой не знае по какво е специалист, защото досега не е известно да има някаква биография, освен като общински съветник.
Припомняме, че освен това реформаторите имаха мераци и да оглавят част от комисиите в столичния парламент, въпреки малобройния състав от общински съветници, ала и това не се случи. Разпределението е било обсъдено предварително с представители на всички партии в СОС и на председателски съвет. На преговорите нито една партия не е изразила несъгласие с разпределението, а от ГЕРБ заявиха, че ще поемат еднолично отговорността за управлението на София, макар и без пълно мнозинство.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени