FACEBOOK

С маски навън, но пълни дискотеките на мафията, ама с намален звук: Лудница

Здравният министър Ангелов, известен с прокобата, че по Великден ще има дефицит на чували за трупове, понеже ще се изнасят с камиони, поиска задължителни маски на открито. Това става точно в навечерието на вдигането на температурите, които в София в четвъртък ще достигнат 20, а в петък – 21 градуса при ясно и слънчево време.

И при многократно обясненото дори от професионалните членове на НОЩ по санитарията и заразите мнение, че дишането на чист въздух е супер важно за имунитета на хората и заразяването, особено при есенния вятър е на практика невъзможно.
В същото време едни от най-опасните места за заразяване – дискотеките си остават отворени, а там младежите, освен че са без маски, са и един върху друг, не се спазва и никакво дистанциране. Това е нещо, което в повечето европейски държави отдавна прекратиха, като ги затвориха до второ нареждане.

Защо на властта са й толкова мили дискотеките ли?

Ами, защото ги държи мафията. Те са място, където бързо се превъртат мръсни пари, без да се води нормална отчетност дори за дължимите данъци върху тях. А НАП се прави, че не вижда как десетки милиони на данъкоплатците всеки месец потъват в джобовете на босовете, докато данъчните преследват рекламодателите на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, а от 4 години – и на 19 минути. Мижи и полицията.

Дискотеките също така са основният пазар на дрога – традиционна и синтетична, в София и страната. Нали се сещате, че не е случайно, че именно в меката на нощните клубове – повечето напълно незаконни, в Студентския град на столицата, бяха изнамерени над 300 кг кока преди месеци. Така и не се разбра какво се случи с този наркотик на стойност десетки милиона лева. А шоуто продължава с пълна сила, докато МВР бие и обгазява протестиращи.

Дискотеките са и основна пиаца за търговия с жени - нелегална проституция, чиито приходи също са многоцифрена сума всеки месец и също спирането на тази машина за пари не е интересно дори за НАП, при постоянните хленчове за намаляващите приходи в хазната. МВР е пас и по тази тема, независимо, че официално България има огромен проблем с това, хъб е за прекарване – трафик на хора, особено жени, от бившия СССР, Китай и други места към Западна Европа и непрекъснато е под наблюдение от партньорските служби заради тази известна на всички практика, която не иска и не иска да прекрати.

Дискотеките също така са и основен развъдник на чалгата, а неин цар и господар, както е широко известно, е един от създателите на управляващата партия ГЕРБ – Митко Димитров – Пайнера. Неслучайно някои от най-известните клубове ги държат или са им лица негови бивши и настоящи подопечни артисти. Техните образи красят и рекламите им. Особено в Студентския град.

Преди 10 г. НАП при тогавашния си ръководител Кр. Стефанов направи хайка и установи, че чалгата не си плаща милиони данъци от хонорари. При това известно от официалните справки, а не от истинските – укриването на налози в този бранш също е в размер на десетки милиони лева и също така е свързано с мафиотския бизнес в дискотеките.

Защо намаляват музиката като епидемична мярка?

Най-големият хит в цялата каша в главите на управляващите е „анти-епидемичната мярка” намаляване на звука в нощните заведения. Не е ясно какъв точно ефект, освен голям смях, се очаква да предизвика тази смела крачка на властта.

Снимка: БГНЕС


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени