FACEBOOK

Секат дървета наред в Градската градина и не само

След като окастриха дървета на Св.Неделя откъм Здравното министерство, новите власти опоскаха цяла алея в Градската градина, първа линия вдясно от фонтаните, ако гледате към Народния театър.

След като окастриха дървета на Св.Неделя откъм Здравното министерство, новите власти опоскаха цяла алея в Градската градина, първа линия вдясно от фонтаните, ако гледате към Народния театър. И то не само сухи, а и живи дървета. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Акцията продължи със сеч и в градинката пред хотел Рила, където районният кмет на Средец Трайчо Трайков още не може да ремонтира водното огледало, въпреки че втора година мъчи реконструкцията на бившия площад Карл Маркс, където остава като след бомбардировки и затлачения пореден негов и на ДБ мандат проблем с руините на някогашния знаменит магазин Средец, който столичаните в повече едва ли помнят.

Апропо, миналогодишният му ремонт на плочки вече дава фира, както личи на ъгъла на ул. Леге и ул. Алабин. Скоро ще трябва ремонт на ремонта. Както и хайка за прибиране на бездомниците, които спят там и за разнообразие трошат домофони на кооперации до градинката, както стана вчера.

Това обаче е най-безобидната драма на районната администрация, която краде апартаменти в съседство с градинката, където цените вече минават 5000 евро на квадратен метър, след като окраде цял безистен и остави паркинг без излаз на ул. Княз Александър Пъри, както ще разказваме тепърва.

За разлика от ореваването на орталъка за всяко дърво и всеки метър от Градската и други гардини при предишното управление, сега и Борис Бонев, и останалите мълчат.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени