FACEBOOK

Педофил спонсорира кандидат-кмет в Елин Пелин

Масонът Ивайло Симеонов плаши с контрол върху прокуратурата, партията му Нова България финансирана от американец и арестувания за блудство със 7-годишно момиченце Джино

Педофил е спонсор на партията Нова България, чийто кандидат Ивайло Симеонов е на балотаж за кмет на Елин Пелин. Американецът Майкъл Стрюмейтис и съдружникът му в бизнеса с добавки Евгени Йорданов – Джино финансират политическия проект, катто дейците му сами признават в нета. Джино е арестуван по нареждане на прокуратурата за блудство със 7-годишно момиченце. Със съдебно-медицинската експертиза лекарите доказаха разкъсвания в интимната област на малката Тити.
Което не пречи кандидатът Симеонов да парадира с връзки в ... прокуратурата. Защо? Ами, защото бил масон. Според публикации в медиите, той се фука също, че „контролира ректорите на голяма част от ВУЗ-овете в България” като съветник в „кабинета” на ректора на Техническия университет и собственик на строителна фирма.
В разследване на специализиран в тази тематика сайт се посочва, че кандидат-кметът направо предлагал: „да уреди всякакъв вид обществена поръчка, в който ВУЗ посоча”, пише авторът на публикацията. Другите работи, които можел да урежда са: „каквито и да е проблеми с НАП, МВР и здравеопазване”.
Възможно ли е такъв съвременен Остап Бендер да стане наистина кмет на община в България, при това в Софийска област?
Истината е, че в Техническия университет, където естествено ректорът няма нито кабинет, нито съветници – да не е министър или премиер, Симеонов е бил просто шеф на студентския съвет в отдавна отминалите времена на Костов. Тогава министър е Димитър Димитров, който вкарва младежа направо в борда на държавната фирма Стуедентски столове и общежития – период, запомнен със силовото спиране на топлата вода за „наказание” на студентите в Русенския университет.
В момента така отзивчивият към социалните драми на хората кадър е ... синдикалист в КНСБ и е доцент в ТУ, където се води спец по мениджмънт, нищо че по диплома е инженер, а е работил в икономиката само като „експерт” – незвестно по брашното или по печенето, в мелничния комбинат в София през 1998 г.
На последните избори Симеонов беше кандидат за депутат на партията си Нова България в софийския 23-и район. Представяща се като Радикално крило на протеста, който беше срещу задкулисието и незачитането на правилата в политиката, партията му се прочу с купуване на лайкове в социалните мрежи, което се разбра след фукнята, че е събрала 230 000 одобрения във ФБ. Нямаше нужда дори да си го признават. То се разбра и по феноменалното представяне: 0,436% от вота.
Хората в Елин Пелин ще се хванат ли на въдицата на Симеонов, ще продадат ли бъдещето на своята община срещу парите на арестуван за педофилия? Това ще се види в неделя.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени