FACEBOOK

Мис Силикон с депутатски стикер на колата, защо?

Мис Силикон Катрин Йорданова хваната от самата себе си (не от КАТ, разбира се) на селфи-клип, за пореден път да шофира с превишена скорост, този път в градски условия.

Мис Силикон Катрин Йорданова хваната от самата себе си (не от КАТ, разбира се) на селфи-клип, за пореден път да шофира с превишена скорост, този път в градски условия. Симпатичното, в случая, е че на шофирания от нея автомобил, има стикер Народно събрание Р България. В смисъл колата е на политик. И явно за това не я спират. Момичето се смее и ни заявява с патос “Много ми е гадно, хора! Ужасно ми е! “

Преди седмици дамата се е снимала да шофира на магистралата с близо 300 км/ч с кученце в скута, върти волана с крак.
Мило, момиче, към този момент, бидейки на 23 г и тъпчейки Света в краката си, защото някой наш политик евентуално …. теб, няма да разбереш това, което ще ти напиша.
Но искам да знаеш, че на 23 г се правят такива грешки, които те преследват не само в този живот, но и във всички следващи. И ние, цъкащите с език и плюещи в пазва, сме ваши жертви. На политиците на Република България и на техните протежета.
Вие сте за затвор! Най-малкото за гавра със символите на България!

Хора, с цъкане на език този джип няма да да ни подмине. Напротив. Този мега скъп джип е символ на урагана, който помита нас и децата ни всеки ден! Беззаконие , поп-фолк, наркотици, корупция. Смърт.

Искам да кажа и на репортерите в Нова тв - не е смешно! Ние и децата ни сме по улиците!

Надежда Джамбазова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени