FACEBOOK

Как здравният министър остави прогнила Александровска, на която беше шеф

Здравният министър Костадин Ангелов, говорейки за себе си в трето лице, сякаш е владетел, обяви, че истина е само каквото той каже за коронавируса. Нищо, че е хирург.

Все едно месарят да ви разкрива единствен истината за хляба.
Само напомняме, че докато беше само директор на болница именно той заговори за бъдещия дефицит на чували за трупове и камионите, зарити с тях, които сме щели да гледаме.

Истина ли се оказаха тези приказки?

Но да оставим думите. „По делата ще ги познаете” е казано в свещената книга. И за това нека надникнем каква болница остави като директор преди два месеца, за да стане министър, говорителят на истината, докато си купуваше нов мезонет от 231 квадратни метра за 586 749 лева с кредит от същата онази банка ДСК, която кредитира колегите му от кабинета Борисов 3, Горанов и Вълчев, пиар Шехеразадата Севделина Арнаудова, Цветан Цветанов, шефа на КЗП с изтекъл преди повече от 6 месеца мандат Маргаритов.

Текстът и снимките от понеделник в София, България, Европейски съюз, 21-ви век, са на д-р Андрей Коцев от Александровската болница:

“Александровска” болница, г-н министър на здравеопазването. Помните ли я? Доскоро й бяхте директор. А снимките са от днес (28.09.2020 г.), почти година след организираните от синдикат “Защита” протести срещу отвратителните условия на труд в болницата. Протести, които бяха подкрепени от работещи в болницата, пациенти и студенти. Протести, заради които Министерството на здравеопазването отпусна милиони левове за ремонти?! Къде са тези милиони?

На една от снимките от персонала е залепен надпис върху паянтова врата “Не пипай. Вратата ще падне”. Добре, няма. Но това изгнило правителство народът на България ще пипне и вие ще паднете с него. Знаете го добре, нали?!"

ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени