FACEBOOK

Изгонен от Настимир и Мая криминално проявен се представя от името на президента, движи с цигански барони

На тази прекрасна снимка виждате депутата от ПП, а преди това кандидат на Мая Манолова – Настимир Ананиев, в чудна компания. Точно зад него на фотото е Ицо Турчина (всъщност представител на друго малцинство), виден автоджамбазин, последните арести на когото от септември 2017 г., февруари 2018 г. и 4 юни 2021 г. Другият мъж на предни позиции на снимката, когото сме обозначили, е също криминално проявен – задържаният за търговия със стоки – менте Тихомир Василев. Той пък се представя за „президентски човек”, тъй като е имал срещи с един от съветниците на държавния глава. „Активът” и на двамата е участието им в протестите през лятото на 2020 г.

Интересното е, че по оперативни данни Тихомир Василев тогава е разработван от ГДБОП, чийто шеф се одобрява именно от президента, като „внедрен провокатор” сред мощно изригналото гражданско недоволство, както писаха вече медиите по друг повод.

И нищо чудно, тъй като, след като е отстранен от Мая Манолова, когато тя разбира какво се крие зад лицето на агента, както и че няма комитет за зелена Обеля, от чието име се е представил, за да се внедри при нея, той намира пристан в Българско лято и БНО. Партиите, с които Васил Божков се идентифицира, и едва не влязоха в парламента през 2021 г. Интересна е, освен приятелството на Василев с лидера Готи, връзката с Кемал Рамадан, зам. - председател на БНО, който навремето плашеше ... президента с ислямизъм и едва ли не джихад.

Българските партии и движения не си правят собствени разузнавания и много бъркат, защото Василев известно време гравитира и около и даже участва в акции на непримиримата група Боец, която вади големи разкрития за ГЕРБ и Статуквото.

Същият се появява през 2022 г. като съучредител на сдружение Български гласъ, на което едно социологическо проучване неотдавна даде дори 3% потенциал за изборите. А според медиите организацията се ползва с уважение от президентството. И то далеч не заради Тихомир Василев.

Ако партиите, като учредената на 18 декември 2022 г. Български гласъ имаха разузнавания щяха да проучат дали и други двама членове на семейството на Василев, който е наполовина сърбин, имат криминални регистрации?

И дали, като се представя за политолог, е такъв? Изобщо, дали този политически номад, сменил преди това няколко партии, има някакво висше образование?

Или тепърва започва да учи, макар и с посребрели вече коси, при това в свързван с ДПС ВУЗ?

Защо се движи с някой си Петко Илиев от известна ромска махала и дали този човек, наричан от някои Циганина, има общо с погребалната агенция, която вместо да кремира, закопаваше трупове на бунище край Банкя? Отделен въпрос е, че е вземала за услугата „кремация”, която не е извършила за всеки от повече от 50 мъртъвци, двойно на сумата, която струва единичното изгаряне на тяло в единствения в София крематориум?

Илиян Костадинов


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени