FACEBOOK

Защо Киро бе с бус на НСО на семеен сърф в Гърция?

ППДБ описа като свой приоритет промяна на ръководствата на службите, начело с НСО. Ами това си е факт, след като Мерцедес Вито на НСО, с рег. номер СА6982ХА, със специален режим на движение - светлинна сигнализация в решетката между предните фарове, управляван от шофьор докара от частната семейна сърф-ваканция в Гърция Кирил Петков и неговата фамилия.

За наша сметка. Лимузината, която му се полага като шеф на ПГ (един от четиримата на ППДБ с по над 15000 лв. месечен доход плюс секретарки, коли, шофьори за всеки), вяно не е могла да побере многодетната фамилия, та се е наложило съвършено НЕПРАВОМЕРНО да бъде използвано возило с повече места и е пратен микробусът.

Проверка на LIBERTA.BG и AFERA.BG установи, че автомобилът няма сключена задължителна застраховка "Гражданска отговорност", но е с валиден технически преглед до 15 февруари 2024 г.

Двата кримисайта отбелязват:

„МПС-то е на Национална служба Охрана (НСО) и изникват резонните въпроси:
- Защо Кирил Петков е на почивка в Гърция да кара кайт на държавни разноски - с кола на НСО и шофьор?
- Защо един редови депутат ползва от услугите на НСО  да го разхожда из държавите да си прави кефа?
- До кога българските данъкоплатци ще обезпечават воаяжите на Кирил Петков в южната ни съседка, след като вече веднъж използва правителствения фалкон за бързо рандеву в  хотел Хаят (Солун) с Лена Бориславова?”


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени