FACEBOOK

Жената на Радев командори БСП

Генералът изцяло под чехъла на бившата секретарка и касиерка в бирена фабрика

Чисто новата – буквално от броени дни, съпруга на генерал Радев командва БСП. Тя раз-дава правосъдие дори на Корнелия Нинова и нарежда кой как да се държи по време на кампанията, разказват източници от върхушката на Позитано 20. Комшиите на 19 минути са изтръпнали, понеже генералът, който изглежда голям смелчага, всъщност бил под чехъл.
Деси е бивша секретарка и касиерка в бирена фабрика, която с назначаването на Радев във ВВС от кабинета Орешарски изведнъж се преквалифицира в пиарка, след като преди това е била във финансовия отдел.
Тя беше на щат дори в момента на старта на кампанията на новия си съпруг, което е в разрез с всички правила и норми на Министерството на отбраната. Не е ясно също откъде двойката има възможността да се вози в джип Мерцедес, с който фучи из софийските улици. Дали автомобилът е купен със сумата от 20-те заплати при пенсионирането на генерала. Той и досега твърди, че бил напуснал ВВС, а просто се пенсионира.
В момента Деси се опитва да наложи волята си не само на своя благоверен, който заради нея остави съпругата си Гинка (работеща не къде да е, а в бившата банка на Цветелина Бориславова) и двете им деца, но дори лидерката Корнелия Нинова.
Именно тя заложи на карта политическата си кариера заради него, изпокара се с всички фактори в левицата – Станишев, Първанов, Овчаров, Мая Манолова. Даже каза, че го била номинирала за президент в районната си организация в София. Единствената номинация за Радев в София е само за вице.
Уменията на Деси си проличаха тутакси. Цяла кампания ще се говори за стъпкването на европейското знаме пред очите на генерала миналия уикенд на събора на русофилите. В такива случаи истинските пиари веднага карат подопечните си да реагират и да осъдят подобни изстъпления. Не и новопроизведената госпожа Радева. Неясно е и как точно Радев хем е русофил, хем на първата си пресконференция заяви, че подкрепя политиката на източния фланг на НАТО. Срещу кого е насочен този фланг?
Нещата ескалират дотам, че бившият генерал заявил на всеослушание, че той не бил кандидат на червените, а на народа. Затова и пропуска важни за БСП събития и при това го прави демонстративно. Сигурно по тази причина соцсимволи като Светлин Русев и Анжел Вагенщайн в свои телевизионни и други изяви категорично се разграничиха от Радев.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени