FACEBOOK

Тръмп обявява кандидатурата си за президент, Мъск подкрепи публично републиканците

Експрезидентът Тръмп ще обяви в изборния ден 8 ноември, когато американците гласуват за нов Конгрес и обновяване на една-трета от Сената, своята кандидатура за президент през 2024 г. Това съобщи продемократическата тв Си Ен Ен в същия ден, когато също отявлено провластовия Вашингтон Пост на милиардера Безос обяви президента Байдън за "Бездънен Пинокио" и "машина за гафове" (https://www.washingtonpost.com/politics/2022/11/07/bottomless-pinocchio-biden-other-recent-gaffes/).

Причината е поредица от предизборни речи, в които той изговори купища не издържащи проверка твърдения във всякакви области - от мястото, годината и причината за смъртта на сина си, през намаляващия според него дълг на Щатите и до това, че бил застъпил на служба това лято, след което бензинът поевтинял.


Всичко това става в същия ден, когато новият собственик на Туитър Илон Мъск обяви публичната си подкрепа за републиканците, които се очаква да спечелят парламентарните избори в САЩ във вторник 8 ноември, но резултатите им ще излязат през нощта срещу 9 ноември българско време. Припомняме, че първата работа на Мъск, щом превзе социалната мрежа, беше да върне в нея именно Доналд Тръмп. Това пък накара президентът Байдън лично да обяви смъртта на редакторите, както се изрази, и че демокрацията е в опасност, щом новото управление на туитовете щяло да даде път на лъжите.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени