FACEBOOK

Luxury club Тузар отваря врати в хотел Маринела

Luxury club "Тузар" отваря врати за пръв път този петък в хотел "Маринела", научи ексклузивно HotArena. Хотелът, който през последната година се превърна в център, не само за отдих и бизнес настаняване, но и в своеобразен МОЛ от разнообразни места предлагащи спорт, храна и забава, е на път да добавя в палитрата си от предложения ново заведение, този път за успелите джентълмени.

На 19-тия етаж на хотела, точно срещу култовият ресторант "Панорама", ще отвори врати най-новият бар на София. Официалното откриване ще бъде на 25 май, но „подгрявката“ стартира тази седмица. Името на заведението ще е Luxury club "Тузар", което пък предполага, че то ще бъде насочено основно към заможни господа и дами.

Черешка на тортата в новият хит ще бъде вариатетната програма, която ще гони нивото на световноизвестни локации като „Лидо“ в Париж. Частна фирма е наела престижната локация за да разшири и допълни гамата от оферти за релакс и забавление в хотела.
Управителката на "Тузар" Мая Стефановаразкри пред HotArena, че е сигурна в успеха на новото си начинание, защото по нейни думи, "последната година доказа, че голяма част от живота на София вече е концентриран в емблемата на Лозенец, хотел "Маринела".

"След невероятният успех на "Мегами" сега идва ред и на Luxury club "Тузар", щастлива е собственичката Стефанова.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени