FACEBOOK

7 бързи производства срещу джигити на пътя за последното денонощие

Повечето са хванати да карат с отнета книжка

Седем бързи производства са започнати през изминалото денонощие срещу нарушители зад волана, съобщиха от Областна дирекция на МВР - София.

Общо трима шофьори, на които е била отнета книжката, са били спипани да карат в Софийско.

Първият случай е от Пирдоп, където местни полицаи спрели за проверка лек автомобил „БМВ“, който е бил управляван от неправоспособния Л.И./18г./. Другият случай е от Сливница, където автопатрул извършил проверка на лек автомобил „Рено Туинго“. 37- годишният шофьор П.И. от София е задържан за срок до 24 часа, след като било установено, че и той управлява автомобила си с отнета книжка. И трети шофьор е попаднал за 24 часа в ареста за подобно провинение. Това се е случило след намесата на автопатрул на РУ - Елин Пелин. Поради същото провинение 54- годишният Г.Д. от с. Локорско е задържан за срок до 24 часа, след като е бил спрян за проверка между селата Огняново и Голема Раковица от автопатрул на РУ - Елин Пелин.

През последните 24 часа от столичната дирекция на МВР отчитат и няколко случая на заловени шофьори, които управлявали моторите, без нужната регистрация. Първият подобен случай е при извършена проверка от служители на РУ - Костинброд. Те предприели проверка на мотопед „Кимко“, защото е и бил управляван от 24- годишния С.С. без регистрационна табела.

Друг подобен случай е установен и от служители на РУ - Ботевград, които спрели за извършване на проверка мотоциклет „Ямаха“, който бил без номера. След като се установило, че не е регистриран по надлежния ред, мотоциклетът е иззет. Водачът К.К./26г./ от с. Скравена е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

От Областна дирекция на МВР - София съобщават и за трети моторист, който е карал машината си без да я регистрира в КАТ. Заради това той е задържан и от служители на РУ - Костенец и остава в ареста за срок от 24 часа. Заради това си деяние, той също се е разделил с мотора си.

Разбира се, и тази сводка няма как да премине без заловени пияни шофьори. В ареста на РУ - Елин Пелин - И.Н./53г./ от с. Горна Малина, който управлявал колата си с 1.59 промила алкохол.

Източник: topnovini.bg

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени