FACEBOOK

2 реда паркирали на бул. Витоша

2 реда паркирали коли се оформиха в участъка от ул. Алабин до ул. Позитано на бул. Витоша, който до месец трябва да стане пешеходна зона според решение на Столичния общински съвет. Първият ред, откъм тротоара, беше съставен само от таксита, а вторият – от жълти и други автомобили.

Това очевидно нарушение на „дублиращите” откъм улицата не направи впечатление на никой от присъстващите в района униформени от Общинската и Националната полиция. Като се има предвид, че точно насреща е Съдебната палата, паркирането по този начин, освен че е незаконно, може да представлява и голяма заплаха за сигурността, тъй като представлява удобно прикритие за терористични и криминални атаки. Само напомняме, че Златко Баретата едва не предаде Богу дух, прострелян баш на големите стълби между лъвовете на Съдебната палата.

Оттам влизат и излизат не само обвиняеми, но и висшите ни магистрати и всички адвокати. Апропо, и на други забранени места по бул. Витоша паркират по 2 реда коли. Особено покрай парка на НДК. В почивните дни пък, също незаконно, покрай ограничителите на велоалеята на булеварда – в частта му между ПРОНО и ул. Петьофи, също незаконно се реди пълна колона коли. И никакъв контрол!


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени