FACEBOOK

1 млн.лв. ще потроши Денков в САЩ без покани от Байдън и дори от Пентагона

Поне 1 милион лева народна пара от нашия джоб ще потроши партийната делегация на Продължаваме промяната в САЩ идната седмица.

Поне 1 милион лева народна пара от нашия джоб ще потроши партийната делегация на Продължаваме промяната в САЩ идната седмица. Това става на фона на стачки в Министерството на културата и Агенцията за социално подпомагане поради мизерни възнаграждения.

Още по-страшното признание е, че тя заминава без покани от президента Байдън за среща с премиера Денков, даже и без потвърждение от Пентагона за визита на военния ни министър Тагарев.

От месец се знае, че отново с народна пара, Продължаваме промяната е платила на американски лобистки фирми за организиране на програмата в САЩ.

Ще напомним какво фиаско претърпяха и двамата лидери на тази управляваща ни партия при визитите си там. Кирил Петков с триста зора си изпроси, когато беше премиер, триминутна среща, без дори да седне, но за снимка, с вицепрезидента на САЩ, като после Голямата Лена пусна смехотворни памфлети във вид на прессъбщения как обсъждали доставките на американски втечнен газ за нас. За пропусналите ще изясним: единствения дошъл кораб ОЩЕ НЕ Е РАЗТОВАРЕН близо 2 години по-късно, защото Петков не се беше погрижил импровизациите му да имат поне някаква реализация.

Малцина знаят, че май пак Голямата медийно провали посещение през януари на финансовия министър и сълидер на ПП Асен Василев в САЩ. Той беше там, когато гръмна скандалът Чаталджа. И този момент никак не е случайно избран.
Защото огласи нещо много по-лошо за честта на нацията ни факт – офшорна фирма, основана от финансовия министър на България и според bird все още негова, е осъдена в САЩ за измама с блокиране на сметките и на българското й дружество, след като преди това е съдена от български екссъдружници и от бивш датски партньор на Василев.

Илиян Костадинов


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени