FACEBOOK

Щабът забрави Сливен, алармираха лекарите 4 дни преди смъртта на колегата си

„На сутрешния брифинг д-р Кунчев изрече лъжа или, ако не е излъгал, значи не е наясно с нещата. Той каза, че във всички болници има маски от най-висок клас. Няма такова нещо! Нито в болницата, нито в ДКЦ-то, където работя. Ще се увеличава броят на заразените здравни работници.

Поради незнанието му! А е главен санитарен инспектор“. Това написа на стената си във Фейсбук известният сливенски лекар – д-р Димитър Павлов, специалист по вътрешни болести и гастроентерология, общински съветник от ПП ГЕРБ – Сливен, предаде сайтът Сливен ДНЕС и УТРЕ.

„От НОЩ лъжат и резултатът е 34 заразени медици вчера и над 100 досега. С това темпо скоро може да има дефицит на персонал“, добавя д-р Павлов. И още:

„Другата лъжа,която казаха, е, че всички контактни са тествани за КОРОНА. От 18.04 отделението ми е карантинирано за 2 седмици. Става дума за 25 човека. До момента никой не ни е изследвал, а всеки от нас има семейство. АКО НЯКОЙ ОТ НАС Е ПОЗИТИВЕН, какво става, господа от щаба? Кога ще ни изследват? Когато влезем в статистиката на заразените!?“

„Не сме тествани, защото никой не ни е търсил. А сам не мога да отида и да платя, защото съм под карантина, заради болен с корона в отделението“, уточнява д-р Павлов.,


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени