FACEBOOK

Цветанов водач на листите в Благоевград и Търново

Лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов повежда листите на партията си в Благоевград и Велико Търново. Припомняме, че по този начин той запазва изборните си райони, тъй като преди това беше пръв и в списъците на ГЕРБ в тези градове.

В столицата пък за депутатски места ще се борят Горан Благоев и бившият шеф на международната комисия в НС Джема Грозданова. Водачи на листите са и бивши кметове от управляващата партия като Огнян Ценков във Видин и Пенка Пенкова в Лом. На първото място в листата в Плевен застава и бивш депутат от ГЕРБ - Владислав Николов, който напусна ПГ на управляващите.

Водачите са определени на онлайн среща на Изпълнителния съвет на Републиканци за България, като Цветанов и июнеговият за. Павел Вълнев се включиха в срещата от Вашингтон, където са на работно посещение.

Другите водачи ще са: в Бургас - д-р Виктор Серафимов, във Варна - Веселин Василев, в Пловдив - доц. Христо Димитров, във Враца-Тодор Тодоров, в Русе - д-р Ченко Сотиров,в Габрово-Мариян Костадинов, в Добрич - д-р Севдалин Куцаров, в Кърджали - Илия Илиев в Кюстендил - Милослав Методиев, в Ловеч - Надя Бонева, в Монтана - Пенка Пенкова, в Пазарджик - Атанас Шопов, в Перник - Иван Анчев, в Разград - Димитър Стефанов, в Силистра- инж. Петко Чамов, в Сливен - Пенчо Недев, в Стара Загора - Петя Станева, в Търговище - Иван Цонев, в Хасково -Радостина Циркова и в Ямбол - Георги Славов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени