FACEBOOK

ЦГМ: С карта за градски на театър

Подробности за кампанията гражданите могат да получат и от специално отпечатаните флаери

Центърът за градска мобилност (ЦГМ) и Младежки театър „Николай Бинев“ в София стартират съвместна инициатива под надслов: “Спирка Младежки театър“. Това съобщиха от пресцентъра на ЦГМ.

Началото бе поставено днес от 10.30 до 11.15 ч. на спирката на трамваи номера 20 и 22 - срещу Младежки театър. Там актьори от театъра ще раздават на пътниците флаери, информиращи за същността на кампанията, както и автографи. В това първо събитие от кампанията ще се включат актьорите Никoлай Луканов, Юлиян Петров, Рая Пеева, Ахмед Юмер и Николай Желев.

Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници, закупили и притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления на театъра. За целта те трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.

Подробности за кампанията гражданите могат да получат и от специално отпечатаните флаери. Те се намират на касите в пунктовете за продажба на ЦГМ.

Целта на инициативата е, със съдействието на Младежки театър, Център за градска мобилност да направи своеобразен реверанс към редовните пътници, а картата за пътуване да се изпълни с ново съдържание и освен транспорт тя да предоставя и други бонуси на притежателите си.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени