FACEBOOK

Фандъкова даде старт на Живей активно

Въпреки студеното време, 12-ото издание на Живей активно събра хиляди хора по улиците на София.
Под тазгодишното мото на инициативата Зареди се с енергия се обединиха най-големите звезди в българския спорт, които застанаха рамо до рамо с кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова и изпълнителния директор на Нестле България Емануел Артур пред НДК, за да поведат участниците в инициативата към Южния парк.

Благодарение на такива спортисти и на големи спортни събития като Живей активно, София бе избрана за европейска столица на спорта през 2018 г., заяви кметът и призова през следващата година всеки един от присъстващите да доведе поне по още един човек.
Фандъкова обяви и плановете на общината да изгради още 12 фитнес площадки на открито през тази година, както и още вело алеи.

Спортното събитие приключи с грандиозен концерт на новите лица на инициативата Pavell & Venci Venc', подкрепени от фурията DARA и отличения с три приза в наградите на БГ Радио Кристиан Костов.
Инициативата Живей активно традиционно бе подкрепена и от много спортисти: Тереза Маринова, Сани Жекова, Евгени Иванов-Пушката, Любомира Казанова, Симеон Найденов и други.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени