FACEBOOK

Фалшификатори направили паспорт и на Сталоун

Разбитата престъпна група, произвеждала фалшиви пари и документи, е изработила и български паспорт на актьора Силвестър Сталоун. Документът е със снимката и имената на Слей и е бил представян на клиенти като мостра за високо качество на изработката, съобщават от спецпрокуратурата.

Престъпната група беше разкрита днес при специализирана полицейска операция на ГДБОП под надзора на Специализираната прокуратура, проведена на територията на областите Бургас, Пловдив, Пазарджик, София и Шумен, с участието на агенти на „Сикрет сървис“ – САЩ, и съдействието на Европол.

Спецпрокуратурата обвини четирима за участие в организирана престъпна група за изработка и разпространение на неистински парични знаци и български лични документи в страната. Други двама са обвинени за извършени от тях вторични престъпления.

По време на операцията са намерени 360 хиляди долара и 410 хиляди евро. През 2018 година, отново в Сълнечев бряг бандата са имали печатница пак за фалшиви пари. В последствие тя е била оборудвана и заработила отново.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени