FACEBOOK

Улица ”Шишман” става ”жълта зона“

Безплатна „жълта зона“ за паркиране на ул. „Цар Шишман“ в София е обявено от 25 април.

Шофьорите ще могат да паркират в продължение на два дни автомобилите си в отсечката между улиците „Аксаков“ и „Граф Игнатиев“ без да заплащат такса за „синя зона“, в която попада централната софийска улица.

Така на разположение на всички желаещи да се възползват от безплатния паркинг ще бъдат над 70 паркоместа между 8:00 и 19:00 часа.

Шофьорите ще получават на място талони за безплатно паркиране.

Подаръкът към столичани е част от кампанията „Ариана черпи“. Ариана е най-питата* бира в София поредни 10 години.

Рожденикът черпи този уикенд с най-голямата „бирена торта“ в България, съставена от над 10 000 кена, която вече очаква всички пълнолетни столичани до езерото „Ариана“.

В събота и неделя от 12:00 часа те ще имат възможността да я „изядат“ заедно. Черпенето продължава до изчерпване на количествата.

Друго място в София, на което приятелите на Ариана могат да празнуват, е входът на парка на НДК откъм бул. „Патриарх Евтимий“, където ще бъде разположена специална атрактивна инсталация с празнични балони.

За киноманите също е подготвена приятна изненада – на 22-ри и 23-и април някои от посетителите на салоните на Cinema City Paradise Center ще получат подаръци на излизане от прожекциите.

А за да бъде изживяването по-приятно по време на филма – и по една бира преди това.

Прожекциите, част от програмата, са на филма Ловецът: Ледената война (The Huntsman) след 20:00 часа.

Като част от кампанията „Ариана черпи“ до 30.04.2016 ценителите на добрата бира ще могат да ѝ се насладят във всичките й формати на още по-ниски цени в повечето търговски обекти в столицата.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени