FACEBOOK

Убеден съм, че правителство няма да има: Борисов

Днеска тези, които вдигнат ръка срещу правителството, ще трябва да ни обяснят какво ново ще ни донесат нови избори, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Днеска тези, които вдигнат ръка срещу правителството, ще трябва да ни обяснят какво ново ще ни донесат нови избори, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ще имаме възможност да слушаме изказванията и мотивите на парламентарните групи, с които няма да подкрепят правителството и може би със същите, ние ще откажем подкрепа за тях.

Убеден съм, че правителство няма да има, ще изтърпим обидите и всичко, което ще изговорят днеска, защото сме длъжни пред нашите избиратели и ще настояваме да гласуват повече, за да не се получава подобно нещо. В един глас "Възраждане" и ПП-ДБ действат заедно. Като гледам колегите от ПП и "страхотните успехи" в енергетиката - това са доста планирани неща", посочи той.

"Ние сме заявили че няма да подкрепяме други мандати", отбеляза лидерът на ГЕРБ.

ГЕРБ е предложил най-доброто, което може да предложи и няма да подкрепи втори мандат, коментира още Бойко Борисов.

"Всичко най-добро, което можехме да предложим, сме го предложили и то на база резлутатите на изборите. Много ясно сме заявили, че няма да подкрепим втори мандат, така че е решение на всички парламентарни групи какво да направим оттук- нататък. Третият мандат е нещо имагинерно, защото това е решение на президента", заяви Борисов в кулоарите на парламента.

Не съм разговарял с Пеевски, разчитам на всички държавници.

ГЕРБ категорично победи и е длъжен да предложи свое правителство. Листопадите от другите партии не ни касаят, надавам се в 13:00 ч. да има държавници”.

Борисов отказа да коментира отношенията между почтения президент на ДПС Ахмед Доган и председателя на ДПС Делян Пеевски.

Борисов коментира думите на президента Румен Радев от Гърция, че всички инфраструктурни проекти са загубени. Не само петролът, а и руската газ, с изключение на 1 млрд. газ от Азербайджан си тече и вече към днешна дата по 12 млн. кубика газ на ден през Кулата минава. Дори и тази лъжа, че не сме диверсифицирали източниците на природен газ е пълна лъжа, разкритикува Бойко Борисов медиите, че не обърнали внимание на дезинформацията за газа.

"Единственото печелившо в България се оказа "Балкански поток". Нито един инфраструктурен проект не е придвижен на йота", продължи Борисов.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени