FACEBOOK

Този дрон е толкова добър, че може да влиза в спални: Радев

Този дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да слага пачки. В момента се прави опит да се отклони вниманието дали тези снимки са постановка и дали записът е монтаж. Това заяви президентът Румен Радев в Перник. Това е първият коментар на държавния глава, след като в сряда премиерът Бойко Борисов обяви, че Радев го наблюдава с дрон, предаде 24 часа.

„Не мога да тълкувам всичко, изречено от г-н Борисов, защото за разлика от него моята фантазия има някакъв предел. Управлявал съм дрон, но няма нищо общо с това, което говори Борисов“, допълни Радев.

"Крайно недостойно е отново да се лепят петна по НСО, чиято работа е да защитават охраняваните лица, а не да ги дискредитират.

НСО охранява извън сграда, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи отговорност за тях. За НСО не вярвам, но не е лошо и премиерът да си направи преценка за кръга от познатите си", заяви президентът.

"Най-смущаваща е снимката със спящия премиер, защото такова нахлуване в личното пространство е недопустимо", добави още Радев. Той разказа, че в момента, в който излезли снимките, се е обадил на НСО да отидат веднага при премиера и да направят проверка на случая. "Прокуратурата е длъжна да направи проверка, защото в момента е най-важно едно. Трябва да има независима експертиза за достоверността на аудиозаписа и т.н.", посочи президентът.




Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени