FACEBOOK

С фото на Нинова в дома му Манолев обяви, че я съди

Със снимка на седящата на трапезата в дома му Кор.Нинова ексзам.-министъра на икономиката Ал.Манолев обяви, че ще я съди. Дългогодишно общо приятелство между Манолеви, Нинови и фамилията на голям олигарх, която ги свързва в общност, бе зачеркнато от шефката на БСП в опит да се оправдае.


Ето съобщението на Манолев:

“За комплексите в политиката” по Корнелия Нинова.


Разбрах, че днес отново името ми е било употребено. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и от къде.


Спомних си за този мил семеен спомен.


По същество – аз фирма, каквато г-жа Нинова твърди нямам. По тази тема ще се видим в съда. За останалите внушения, които направи – също.


За другото – не мисля, че тази снимка е някакъв компромат. Точно обратното. Името ми не може да бъде употребявано, за да се хвърля кал по някого. Работил съм със стотици хора в частния и публичния сектор. С някои сме останали приятели, а с други животът ни е разделил.


С много малко хора обаче съм обядвал в бащиния дом. Хора от ГЕРБ и ДПС например не са стъпвали в него (ако отговарям на нейните внушения с кого и как съм свързан).


Г-жо Нинова, Аз в схеми в министерството не съм участвал. Нито сега, нито в миналото. Надявам се един ден това да стане ясно и за Вас. Ако е нужно – и в съдебната зала.


А от всички министри, които са се сменили през последните години, само с Вас съм имал такъв личен контакт.


Желая Ви успех в предизборната кампания въпреки че все повече изглеждате като човек, който е забравил, че и след властта има живот".


КОЛКО МИЛИОНА РАЗДЕЛИХА СТАРИТЕ ПРИЯТЕЛИ-СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени