FACEBOOK

Съд на Цветанов даде ОК за незаконен акт на министър на Цветанов в полза на фирми около Цветанов

Сензационно петчленен състав на Върховния административен съд отмени определение на тричленния състав на Върховния административен съд по скандал със спряната европейска програма Училищен плод.

Въпреки че всеки юрист би се подписал, че определението на петчленката противоречи на закона. И облагодетелства търговци с пари, предназначени на без друго притиснатото в ъгъла от големите търговци производство на плодове, зеленчуци, мляко и млечни продукти.

Защо?
Не е тайна, че кадруването в „това, което имаме като ВАС в момента“ е на Цветан Цветанов и неговия. А незаконен е актът на също Цветановия земеделски министър Десислава Танева. За която без друго и с основание се говори, че й остават дни на поста, поради поредица от катастрофи – спиране на европейски програми, неадекватност и нагласени поръчки за чумата по свинете, сега и секването на Училищен плод.

И кое е най-страшното? Търговците, изведнъж изместили с идването на Танева и новия шеф на ДФ Земеделие Грудев производителите, които вече имат действащи споразумения с МЗХГ и ДФЗ, са от кръга на .... Цветанов и един друг политик, който му е близък, ако се вярва на лидерите в агросектора и експерти от институциите.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени