FACEBOOK

Софийска вода оставя на сухо райони на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 14 юни. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Антонин Колар“ жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Президент Линкълн,“ ул. „Феникс“, ул. „Иван Хаджийски“, ул. „Херман Майер“, ул. „Атонин Колар“, ул. „Детелина“, ул. „Иван Хаджийски“ между ул. „Херман Майер“ и ул. „Промишлена“;

по ул. „Централна“, от ул. „Антонин Колар“ до ул. „Д-р Петър Димков“, ниска зона на бл. 40а и бл. 42А;
по бул. „Президент Линкълн“, от ул. „Феникс“ до ул. „Промишлена“, бл. 38, Магазин „СБА“, Магазин „Лидл“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Феникс“ ъгъла с ул.“Иван Хаджийски“.

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Джавахарлал Неру” жк. „Люлин“ 6 и 7, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жилищни блокове с номера 701, 702, 703, 704, 706, 734, 735, 738, 740, 744;
по бул. „Джавахарлал Неру“ от бул. „Луи Пастьор“ до бул. „Д-р Петър Дертлиев“,
по бул. „Царица Йоана“ от бул. „Луи Пастьор“ до бул. „Д-р Петър Дертлиев“,
ул. “Майор Никола Попов“, ул. „Ганчо Георгиев“, ул. 326, ул. 705, ул. 760.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Люлин“ 7 на ул. „Полк. Стоян Топузов“ пред 79 СУ.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яков Крайков“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Яков Крайков“ от ул. „Св. Георги Софийски“ до ул. „Богдановец“;
по ул. „Захари Круша“ от ул. „Яков Крайков“ до бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яков Крайков“ ъгъла с ул. „Захари Круша“.

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс“ кв. „Изгрев“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Еделвайс“, по ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „София“ до ул. „Морава“, ул. „Морава“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еделвайс“ ъгъла с ул. „Ангел Каралийчев“.

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Иван Маринов Йончев“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Иван Маринов“ от ул. „Капитан Георги Мамарчев“ до ул. „Васил Петлешков“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Петлешков“ ъгъла с ул. „Иван Маринов Йончев“.

На 14 юни 2017 г. (сряда), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Батареята“местност „Батареята“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Местност „Батареята“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: местност „Батареята“ пред №35.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени