FACEBOOK

Слави Трифонов: Ще участвам в революция

"Не знам как се прави революция, но всеки ден, всеки човек прави някакви жертви. Като човек готов да се бори за принципи и идеали, ще участвам в революция - не знам като какъв". Това заяви Слави Трифонов в интервю пред bTV.
“Няма да се кандидатирам за президент, но ще направя каквото е необходимо”, допълни той.
„За снимката на Пламен Орешарски, която бе изгорена пред парламента по време на протестите срещу него, нямаше такъв отзвук. А тогава той беше министър-председател”. Така започна разговорът на Слави Тифонов с водещия на 120 минути.
„Не одобрявам постъпката на сценариста на моето шоу Филип Станев, но това е негово право. Свободата на словото стои най-отгоре. Имам договор с bTV - и ние, и bTV се съобразяваме с основния закон - Конституцията. Не е незаконно това, което направи Филип (става дума за това, че сценаристът на шоуто Филип Станев скъса в ефир снимката на президента Росен Плевнелиев - б.р.), но е емоционално, твърде емоционално. Но това е негово право. Не знаех за това, което ще направи Филип - може би бих го спрял. Но Плевнелиев го е предизвикал с това, че е изключително слаб президент”, коментира още шоуменът.


„Никога не съм казал, че правя партия и влизам в политиката. Защо все това ме питат, а не дали ще ставам екшън герой”, добави Трифонов.


„Нямам нов договор с bTV в момента. Моят договор изтича на 1 септември. Ще се погрижа за основните хора, които са част от моето семейство и моя екип. Ако се наложи в зависимост от обстоятелствата, ще направя това, което се налага, защото имам достатъчно опит. Нито си вярвам повече, отколкото трябва, нито не си вярвам повече, отколкото трябва", каза той.


Според Трифонов референдумите трябва да станат част от нашия живот като в Швейцария. „Хората трябва да бъдат питани по всички въпроси, те са интелигентни. Включително и за мажоритарни избори”, добави водещият.


„Всяко нещо си има цена - ако работиш това, което работя аз, си публичен, но това е цената. Не се възприемам като жертва, но е логично като си публичен да има и неистини. Че не съм се оженил, е мой избор. Имам приятели, родители, вероятно някой ден ще се оженя. За нищо на света не бих се махнал оттук. Пробвах в чужбина и установих, че няма да мога. Приемам родината си като мое семейство”, коментира шоуменът.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени