FACEBOOK

Санират СМГ за 960 000 лв.

Ремонтът предвижда и подмяна на радиатори и електрическа инсталация

Столичната община е обявила обществена поръчка за повишаване на енергийната ефективност в сградата на Софийска математическа гимназия Паисий Хилендарски (СМГ).
Строително-монтажните работи, които ще бъдат изпълнени на сградата на училището, включват изолация на външните стени, покрива и пода. Освен това ще бъде ремонтирана електрическата инсталация и ще бъдат подменени отоплителните тела. Стойността на предвидения ремонт е 960 000 лв. без включен ДДС.
Оферти ще бъдат събирани до 12 май, а финансирането ще бъде от бюджета на Столичната община.
В понеделник бе заключителната конференция на общината по проект, финансиран по Програма BG 04 Енергийна ефективност и възобновяема енергия на Финансовия механизъм на европейското икономическо пространство 2009 - 2014 г. Проектът е на стойност 733 465.59 лв. и по него е повишена енергийната ефективност на три училища, една детска градина и един дневен център. Обектите, включени в проекта са 91 НЕГ Проф. Константин Гълъбов, 138 СОУ Проф. Васил Златарев, 125 СОУ Проф. Боян Пенев, ЦДГ № 149 Зорница и Дневен център за лица с ментални увреждания Света Марина.

Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени