FACEBOOK

СДС реже неудобните и напуска Раковска завинаги: МО

НС на СДС официализира изключването на 4 областни организации – в Бургас, Кюстендил, Сливен и Разград със „смехотворен аргумент за неплащане на членски внос”, съобщи пред БНР шефът на младежката организация на партията и член на Националния изпълнителен съвет Дончо Златев.

По думите му “става въпрос за отстраняване на неудобния глас” вътре в СДС преди националната конференция на 12 март. “Очевидно се бърза, за да може, докато се решат въпросите, свързани с членството на може би 25% от делегатите от 4 области и да се стигне до служебна победа”, каза Златев.

Златев открои още липсата на доверие от страна на десните  към политиката, която води СДС. По думите му красноречив е сривът от 40 000 преференции до 13 000 за кандидати на партията само за 1 г.. 

Младежкият лидер обяви още, че започват "много сериозна битка с лицето, което заема длъжността главен секретар на СДС".

Той нарече още скандална новината, че партията напуска помещенията на Раковски 134 в София заради ремонт, а всъщност се потулва истината. "Отсега ръководството знае, че не е вярно, сградата ще бъде ремонтирана, но СДС изобщо няма да се върне там", каза Златев. 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени