FACEBOOK

Роднините на убит в Нови Искър: Не ни позволиха да видим тялото

Сред жертвите можеше да има още едно момче – Тони, но той се отказал в последния момент да празнува с разстреляното семейство

Майката и бабата на един от шестимата убити в Нови Искър навръх Нова година – Боби Иванов, все още не са виждали тялото му, от полицията не им дават и почти никаква информация. Те обявиха това пред БиТВ.

Боби е приятел е на Нанси, дъщерята на Кети Кюхова. Роднините му го чули за последно към 18 ч. на 31 декември. Опитали да се свържат с него след 00 ч. на 1 януари, но телефонът бил изключен след няколко сигнала свободно. "Предполагам, че убиецът го е затварял", смята майката на убитото момче Стефана Елисаветова.

Неговата баба – Корнелия Цвеева, разказа, че Боби щял да празнува със свои съученици, но в последния момент решил да остане с приятелката си Нанси, защото нея не я пускали да празнува с приятели. "Нашият решил да празнува с Нанси и това го е погубило", коментира бабата на момчето.

Сред жертвите можеше да има още едно момче – Тони, но в последния момент баща му отишъл на работа и той останал при баба си.

Според роднините на Боби причината за жестокото убийство е фактът, че Кети Кюхова и мъжът до нея – Неделчо Юнаков, са се забъркали в нещо, а убитите младежи са невинна жертва на обстоятелствата.

Източник: sofiautre.bg


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени