FACEBOOK

Ретро трамвай разхожда коледния дух в София

Ретро трамвай с празнична украса раздвижва коледния дух в столицата. Събитието е част от инициативата „Коледна феерия-2019“, която стартира на 16 декември с изпълнения на вокална група към 38 ОУ „Васил Априлов“ с ръководител Мариана Дикова.

Празничният трамвай ще се движи двупосочно. Тръгването ще е на всеки кръгъл час от пл. „Възраждане“, а спирките ще са пл.„Македония“, пл. „Гарибалди”, пл. „Славейков”, бул. „Васил Левски”, УАСГ и пл. „Журналист“. В дните до петък, 20 декември, коледният трамвай ще се движи от 15.00 до 19.00 ч, а през уикенда (21 и 22 декември) – от 10.00 до 14.00 ч. В мотрисата ще бъде допускан само по един възрастен придружител с едно или повече деца.

Кметът на район „Средец” Трайчо Трайков пожела на всички присъстващи весели празници, но поради големия брой ентусиасти да се повозят на празничната мотриса, успя да се дореди само до снимка на стълбите на трамвая, преди той да потегли на първия си курс с децата от вокалната група на 38 ОУ и нетърпеливи да усетят коледния ретро дух столичани.

Източник: monitor
Снимка: Кристи Петрова


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени