FACEBOOK

Работя ви за заплата на касиерка:Областният, наричащ ни "изроди"

Комунистите са царете на лъжата и манипулациите!", изригна губернаторът на Софийска област Илиан Тодоров. Повод за коментара му стана дама, организатор на протести, твърдящи, че областният управител е виновен за проблемите с водата в Самоков. Тя дори иска да събира подписка за оставката му, предаде Пик.

„Някаква дама, деен организатор на всякакви протести в Самоков, включително и този срещу високата цена на водата, който беше подкрепен от Мая Манолова, твърди че областният управител бил виновен за проблемите с водата в града. Нямало вода. Разбира се, услужливо не споменава, че ВиК дружеството няма абсолютно нищо общо с мен.“, пише Тодоров.

„Не е на мое подчинение, а на министерството на Регионалното развитие и благоустройството. Началникът на ВиК в областта се назначава от министъра, не от мен. Отчита се пред министъра, бюджета му се осигурява от министерството.“, разяснява той.

„Припознала се е в думите ми за изродите, които трошиха чужда собственост с две малки деца вътре. Същата дама щяла да събира подписка за оставката ми. Мила Госпожо, а смятате ли че си заслужава да работя от сутрин до вечер за такива като Вас, срещу възнаграждение равно на това на продавачка в „Кауфланд”?

Смятате ли, че ме заслужавате, колкото и нескромно да звучи?

Смятате ли, че ще си късам нервите и ще си съсипвам здравето заради лъжци и манипулатори?

Попитайте си кмета от БСП Владо Георгиев кой областен управител някога е направил повече от мен за Самоков. Не си заслужавате дори една дума!“, продължава Тодоров

„Впрочем, само припомням, че аз ЕДИНСТВЕН ОСПОРИХ високата цена на водата в Административния съд!“, завършва губернаторът.




Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени