FACEBOOK

Протестът бе окървавен по поръчка на Борисов и Гешев: Отровното трио

Отровното трио ще продължи протестите до оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Това обявиха във видеообръщение в социалните мрежи адвокат Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

"Борисов се провали снощи. Провали се и днес, както се проваляше и предишните 57 дни. Искаме да ви кажем, че нас не ни е страх и продължаваме докато получим исканите оставки и постигнем всяка една от целите на протеста", обяви адвокат Хаджигенов.

Професор Минеков също бе категоричен, че няма да има стъпка назад. Той подчерта, че са бесни след случилото се снощи, което той определи като "поръчка на Борисов и Гешев за окървавяване на протеста".

"Ще продължим докрай, можете да сте сигурни. Довечера отново сме тук, както и през целия ден", каза известният скулптор.

Според Арман Бабикян т. нар. триъгълник на властта се е превърнал в срамния триъгълник на България.

"Провокаторите, кръвта, лютивия спрей, сълзотворния газ, битите жени - всичко това се случваше през целия ден, младежите, които бяха арестувани, лъжите на полицаите, които получаваха цветя през деня... Всичко това е лицето на Бойко Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, нямаме и полиция. Ние нямаме палки, ние имаме само гражданите и затова сме на този площад и няма да мръднем оттук докато не изпълним целта си да освободим България", каза Бабикян.

Виж видеото


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени