FACEBOOK

Предизборно събитие на Габриел и Плейбой с наши пари: от държавата и евробюджета

С парите ни на данъкоплатци от бюджетите на държавата и на Еврокомисията, на която превеждаме над 1 млрд.лв. годишно, се спонсорира предизборно събитие на евродепутата и лидер на листата на ГЕРБ за евровота Мария Габриел. Забавното е, че на всичко отгоре покрай него си прави реклама и секстелевизията Playboy Europe, която е съучастник на госпожата, известна със стокирането си в общински апартамент за крайно нуждаещи се, родом от село Хаджидимово.

До момента форумите на Уебит бяха престижни технопрояви, но политическата намеса в тях безспорно е причина да се съмняваме в чистотата на намеренията на организаторите за това извънредно издание, броени месеци след последното редовно и традиционно.

Вместо ресорното по информационните технологии Министерството на транспорта, както беше при предишния министър Московски, този път Министерството на образованието дава парите, с които би могло да обзаведе поне няколко дигитални стаи за реално обучение на децата, за събитието, сега посветено на прослава на Габриел. Близката до правителството Нова телевизия е основен медиен партньор, редом с Playboy – едно затрогващо и метафорично разголване на съюзниците в правото дело.

Напомняме, че при предишното организирано от Габриел техносъбитие в София, което не беше Уебит, избухна скандал с изпълнителя, който се оказа със сериозни непокрити задължения към държавата.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени