FACEBOOK

Позицията на Позитано е лицемерна, има ревност: Ваня Григорова

Трябва да кажем, че тази позиция на "Позитано" е лицемерна.

"Трябва да кажем, че тази позиция на "Позитано" е лицемерна. Защото именно ръководството на БСП в сегашния си вид управлява заедно с "Продължаваме промяната" и "Демократична България", нали така?, каза общинският съветник.Това беше преди две години... А, значи вече е забравено и не се брои някак?", попита общински съветник от БСП Ваня Григорова.

"Когато се стигна до блокаж в СОС, именно Нинова беше тази, която предложи най-възрастният общински съветник да оглави столичния общински съвет, а най-възрастният е именно от ПП-ДБ-СС.

В този смисъл след като си управлявал с тази група. Буквално преди два месеца си настоявал председателят да е от тази група и след това размахваш пръст на собствените си съветници "вие, ако гласувате за кандидат от тази група -край с вас". Очевидно е, че целите са някак по-различни", коментира тя.

"Очевидно е, че има ревност и някой се притеснява за председателското си място в партията, и в този смисъл е добре да отстреля всеки, който може да бъде привидян като алтернатива", посочи Ваня Григорова.

Ваня Григорова коментира и блокажа в СОС. Тя посочи, че от ПП-ДБ-СС са "искали всичко, затова не са получили нищо".

"От 12:30 до 18:00 часа текат разговори, в които ПП-ДБ-СС , както три месеца блокираха работата на СОС с настояването си техен да бъде председателят. Така и през това време настояваха 5-те комисии, които трябваше да вземат да бъдат всички ключови комисии, на което всички останали казаха "айде, стига толкова", посочи Григорова.

"Разговорите са отново от ПП-ДБ да се направи преразпределение на комисиите, това което искаха и преди седмици. Първоначално те трябваше да получат пет комисии спрямо изборната тежест".

Според нея и председателят на СОС не е трябвало да бъде от ПП-ДБ-СС, защото трябва да се "упражнява някакъв контрол".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени