FACEBOOK

Подлез за 6 млн. протече месец след пускането си

Въпреки скандалните похарчени 6 милиона лева, подлезът под централната поща, част от нескончаемия и безбожно оскъпен ремонт на зоната на централния площад в т.нар. Европейска столица на културата се превърна в покрит канал. А местните хора се пуснаха с лодки и гребла по него.

Краят на май и началото на юни са времето на най-големи валежи в страната ни и при строителството е редно да се отчитат тези факти, още повече, че и сумата на валежите е традиционна за това място по това време на годината.

Майтапът настрана, лъсна поредната корупционна сделка на местната управа, начело с кмета на „древния, но вечен” Пловдив Иван Тотев. Няма нещо, до което администрацията му се е докоснала – булевардите, спортната зала, зоологическата градина, културните обекти, системата за транспорт и паркиране, което да не е поскъпнало в пъти по време на ремонта, да е завършено в срок, да работи добре и да не е направено от „наши хора” по линия на Партията.

Както 19 минути писа още преди два месеца, това най-вероятно ще струва и нова кандидатура на Тотев за местните избори наесен след двата му удивително неуспешни мандата, както се говори по върховете на ГЕРБ. А новият фаворит е старият Зико, приятел по футболна линия на премиера, чиито управленски умения местните познавачи определят като по-скромни дори от онези на момчето на МенТа Стоянова, което кметува в момента във втория град на България.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени