FACEBOOK

Осъденият за каране пил Токев - лице на бг туризма и то в Турция! Моля?

Осъденият и лежал в затвора за каране не просто пил, а повече от препил Андре Токев най-официално се оказа лице на българския туризъм, на снимката е точно до ресорния министър З.Динкова.

Осъденият и лежал в затвора за каране не просто пил, а повече от препил Андре Токев най-официално се оказа лице на българския туризъм, на снимката е точно до ресорния министър З.Динкова. И то човек с пролеми с алкохола е избран за символ на страната не къде да е, а в мюсюлманска Турция, а тази религия най-меко казано не одобрява алкохола. Същото е положението в цялото Източно Средиземноморие, чийто туристически панаир се провежда в Истанбул, откъдето е фотото.

Безотговорно е дори само при ръста на потока от съседната държава към нашата през последната година, коментират в туристическите среди, особено на фона на огромните усилия и добрите резултати на София, която създаде и лансира специални маршрути за гостите от комшийския метрополис.

Особено, като се има предвид и фона на снимката с рекламното лице с алкохолни проблеми - рози. От обща култура маркетилозите на министерството на туризма е нормално да знаят, че този храст идва у нас именно от Османската империя, в чиято тогавашна провинция, днес известна като Сирия, в Дамаск е култивиран. От бизнес култура пък е нормално да знаят, че Турция е основен конкурент на България на пазара за розов цвят, като за разлика от нас, по мнение на "носа" на висшата парфюмерия на Шопар, не е развалила качеството си и не използва примеси, когато продава маслото му на френските къщи...

В същото време новият рекламен клип на Гърция, пуснат малко преди изложението, представя нейни неизвестни пейзажи, събрали целия свят - солни езера като в Боливия, планини като Алпите, море като на Малдивите и т.н.,по един красив, съвременен и ненатрапчив приятен начин.

Снимка: Министерство на туризма


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени