FACEBOOK

Общината почисти и малки улици преди новия сняг

Преди да натрупа още сняг с очакваните утре валежи и нахлуване на нов студен атмосферен фронт, от Столичната община обявиха, че приключването на успешното изчистване на възловите булеварди и основните трасета на градския транспорт, позволява навлизане и в по-малките пътни артерии. Така да бъдат обезопасени и да не се получават непосилни натрупвания:

„След обработките на трасетата на градския транспорт и основни улици в районите, екипите на фирмите, ангажирани с дейностите по почистване в София извършват снегопочистване на вътрешноквартални улици. Изпълнява се избутване на снежна маса и разпръскване на смеси срещу заледяване в районите Възраждане, Връбница, Надежда, Панчарево, Младост, Сердика, Красно село, като работата продължава и в Илинден, Люлин, Красна поляна.
Извършва се и ръчно почистване на сняг от тротоари и пешеходни зони.

Eкипи на дирекция Аварийна помощ и превенция извършват премахване на висулки. Работи са на моста на бул. Брюксел. Общо шест екипа на Аварийна помощ работят на терен, като проверяват обстановката на място около лечебни заведения, детски градини и училища.
Молим и собствениците на сгради да огледат своите имоти и, ако е необходимо, да вземат мерки за тяхното обезопасяване”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени