FACEBOOK

Няма хора при ПП в Пловдив: Фотофакт

Няма хора е любима фраза у нас, но чак толкова да няма хора, колкото на обявената предварително среща на лидерите на ПП Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков в Античния театър в Пловдив, рядко се случва.

Няма хора е любима фраза у нас, но чак толкова да няма хора, колкото на обявената предварително среща на лидерите на ПП Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков в Античния театър в Пловдив, рядко се случва. Фалстарт на кампания, в която те вече изостават над 10% от ГЕРБ и трендът е надолу. Още повече за Киро, както му казват хората, това е и родният град. Т.е. предполага се, че поне фамилно би могъл да осигури поне някаква публика в амфитеатъра с над 3300 места. Очаква се, че партията има и някакви членове във втория град на България, където се води първа политическа сила, макар и с фиаско на местните избори преди половин година. Видим показател и за електоралната популярност на ПП след второто неколкомесечно управление на организацията.

Утре ще разкажем и за софийския провал на събитието на ППДБ в понеделник привечер в градинката пред черквата Св. Седмочисленици, което показа изключително грозно лице на умните и красивите в отношението им към децата и техните родители.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени