FACEBOOK

Няма да участваме повече в преговори, отиваме на избори: Борисов

Няма да участваме повече в преговори, отиваме на избори.

Няма да участваме повече в преговори, отиваме на избори. Това обясни в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Няма да участваме повече в преговорите и това го казахме ясно на всички. И когато вчера излязох от трибуната на парламента да ги призова да се вразумят, да знаят какво правят, те и тогава нищо не направиха. Ние бяхме отговорни. Още вчера стана ясно, че отиваме на избори", подчерта Борисов, предаде БНТ.

"Оттук насетне следва работа на тези, които го отхвърлиха, така че моята работа беше до вчера. Моата работа беше да победя на изборите и то категорично, не ялово, а много потентно - над 11%.

Когато няма политическа класи и малките искат да диктуват на големите, в разрез на демокрацията. Защото и в Холандия направиха правителство, крайнодесните влязоха, но влязоха с най-много министри след месеци, в които се водеха консултации."

"Комбинацията Борисов и Пеевски след вчера рухна, след мощните ви репортажи за "Величие" дни наред - как щели да ги гласуват, как с трикове щели да направят с Борисов правителство, всичко ви рухна вчера. Показаха си всички ясните лица, показаха си лидера на новата сглобка Костадин Костадинов, Кирил Петков стоеше и гледаше с Денков как Костадинов се разпорежда, мога в същия стил да кажа "новият Пеевски" е "Костадинов".

За радост много по-рано от преди да тръгнат тези процеси в ДПС аз пред вас казах, че няма да подкрепя втория мандат, това сме казали в ГЕРБ. Този път ще има правителство само на ГЕРБ и СДС, защото това го дължиме на нашите избиратели. Сега нямаше от другата страна един Борисов, какъвто бях аз, нямаше го за съжаление и човекът, който направи сглобката.
За кого говорите?
- За Алексей Петров. Защото той направи в манастира сглобката."

Борисов подчерта, че медийните внушения, че Борисов и Пеевски вървят заедно са невярни.

"Петков и Пеевски бяха ежедневно заедно. Пеевски и Христо Иванов бяха всеки ден заедно. Атанас и Пеевски бяха всеки ден заедно."


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени