FACEBOOK

Няма да позволя Р. Желязков да бъде служебен премиер, Радев да не назначава и Димитър Главчев: Борисов

Единственото, което държа и няма да го позволя по никакъв начин е да е Росен Желязков. А истински се надявам президентът да не посочи и Димитър Главчев, защото те биха били свързани по някакъв начин с ГЕРБ", това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов.

"Единственото, което държа и няма да го позволя по никакъв начин е да е Росен Желязков. А истински се надявам президентът да не посочи и Димитър Главчев, защото те биха били свързани по някакъв начин с ГЕРБ", това заяви в кулоарите на Народното събрание лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, предаде БНТ.

"Няма да е красиво и затова го моля да не го прави, ако е възможно".

"Защото, когато ГЕРБ управлява лидерски, управлява с цялата си мощ в името и за благото на хората".

Според Борисов президентът е предпочел именно ИТН за третия мандат, защото "всички останали предварително са казали, че няма".

"Но все към някой трябва да изпълни процедурата", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отказа да дава съвети по отношение на провеждането на изборите, но заяви:

"Защото провеждането на изборите изисква една техническа готовност, за която аз нямам никаква информация - машини, флашки, разнасяне нагоре надолу. Един сложен процес. Така, че тези, които взимат заплата за тази работа, те трябва да си дадат своите доклади и да запознаят хората, които ще се занимават с изборите да вземат най-правилното решение".

Борисов отрече да е имало политическа линия срещу машинното гласуване.

"Ние никога не сме имали такава линия. Ние искаме честни избори. Когато някой си играе с машините или прави ала-бала... Ние не сме стадо да казваме "ми-ми-ми".


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени