FACEBOOK

Нужен е социален вектор : Радев към БСП

"Обществото ни, за съжаление, е дълбоко разделено социално, с растящи неравенства и бедност, в резултат на порочен управленски модел до момента, и се надявам, че вие ще имате сериозен принос в решението на тези проблеми", заяви президентът Румен Радев по време на консултациите с БСП.

"Защото новото управление има нужда от силен социален вектор. Такива са очакванията на обществото от БСП", посочи държавният глава.

"Ние разбираме отговорността на момента, отговорността, която се очаква от нас. Положихме усилия в разговорите с партньорите, дадохме своята експертиза и воля за промени", отговори соцлидерът в оставка Корнелия Нинова.

"Всички персонални въпроси за министри ще разгледаме по-късно с коалиционните партньори. Сега сме съсредоточени в споразумението, обсъдихме го в експертните ни съвети. Имаме по него някои бележки. Срещнахме се с колегите Кирил Петков и Асен Василев, обсъдихме ги", каза още Нинова след срещата.

"Във вторник ще гледаме структурата на МС и персоналните ни предложения на Изпълнително бюро, с коалиционните партньори и на Национален съвет", допълни тя.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени