FACEBOOK

Нинова подгони БСП-СФ от 2-та етажа на Леге, свира я в стаичка на Позитано, има отпор

Нинова подгони БСП-СФ от 2-та етажа на Леге

В изблик на недотам разумен гняв, председателят на НС на БСП Кор.Нинова, уж юрист, съвършено противоправно се опитва да прогони цял ден софийската градска организация на БСП от централата й на ул. Леге 10. Нинова НЕ е собственик на имота, който е държавен и няма никаква причина за това.

За разлика от наема на централата на БСП на Позитано 20, където тя има 6-цифрени дългове към областната управа, градската организация си плаща чинно наема. Макар да е финансово бойкотирана от Нинова, която дори за кампанията в София не даде и лев от касата, държана от твърде близкия й Калоян Методиев, с когото гледат и разхождат едно и също куче.

На Леге се събраха защитници - опълченци, млади и стари, което уплаши депутатите не във форма около Нинова, които уж щяха още днес да приберат каквото могат и да наврат в стаичка на Позитано 20 това, което е на 2 етажа на Леге 10.

Очаква се нов щурм утре, ако корнелианците не съберат смелост днес.

Те все още използват клишето, което беше вярно по времето на Първанов, Станишев и Миков, но вече не е, че БСП е най-демократичната партия. В поредния взлом и поредното газене на партийния устав, който гарантира автономността на градските организации за местните политики, няма нищо демократично. Но така явно я разбират демокрацията във врачанските села, откъдето дойде Кор. Както самата тя стана прословута с фраза: "Демокрацията ни отне...".


Радостина Тонева


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени