FACEBOOK

Не сме обсъждали общо управление: ГЕРБ

“ГЕРБ и ДПС не са обсъждали общо управление на срещата си в НС”, заяви шефът на ПГ на партията на Бойко Борисов - Десислава Атанасова след срещата си със Сараите.

"Има теми, по които не сме водили разговори изобщо. Такава тема е конструкцията на едно бъдещо управление", уточни тя. "Този разговор беше съвсем естествен ход на това, което обявихме, че след като ПП/ДБ не желаят да водят повече да говорят с нас, за да преосмислят концепцията им за споделена отговорност, защото ние считаме, ще така ни било най-устойчиво управлението. Отговорността на първия получаващ мандат е огромна. Не сме очаквали отговор за споделена отговорност", подчерта Атанасова.

„Позициите ни с БСП по някои от секторните политики са твърде близки, а по други – твърде отдалечени”, коментира тя след срещата с ПГ на Корнелия Нинова.  “"Ние сме две от партиите със сериозен политически и личен сблъсък помежду си и сега намираме възможност да обсъждаме заедно важните приоритети”, посочи Атанасова.

"Програмата на ГЕРБ е публична и е изпратена на БСП за сведение, ако не са я погледнали. Програмата на ПП е изпратена за забавление", отговори тя на въпрос защо са изпратили документа на Доброто до социалистите.

Снимка: БНТ

 


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени