FACEBOOK

"Нещата не вървят": Напусна партньор на ППДБСС

Напусна четвъртият партньор в коалицията ППДБСС, която управлява София - Любо Георгиев, който трябваше да бъде супер заместник-кмет на града.

Напусна четвъртият партньор в коалицията ППДБСС, която управлява София - Любо Георгиев, който трябваше да бъде супер заместник-кмет на града. Той е бивш шеф на общинско предприятие, напуснал след тежък доклад от проверка администрацията на Фандъкова.

Сред съветниците в СОС се разпространява следният текст на негово "кърваво" писмо, в което най-важното е признанието, че тази уж евроатлантическа и експертна администрация изобщо не успява да заработи 3 месеца след старта си. Признание за загубено време за София: " Здравейте.

Оттеглям се от общината. Причините са много, може дълго да се говори за тях. В понеделник имах разговор с Васил и също така подадох заявление за прекратяване на гражданския си договор. По-късно днес ще пусна ФБ пост на личната си страница, за да го съобщя.

В няколко точки:
- Липсата на перспектива пред отстраняването на главния архитект
- Деструктивната роля (в моите очи, разбира се) на Адриана Попова, кметът в сянка
- Пренебрежителното отношение към членовете на Екипа
- Кампанийният, а не системен начин на работа на управленския екип

Тъжно ми е, че нещата не вървят както се надявахме. Поне в моите и на Екипа очи. Мога да ви разкажа повече, на среща. Хайде да се видим на 15.02 (четвъртък, от 1830). Нека който може да даде сърце", пише Любо Георгиев, досега официално съветник на кмета и лидер на Екипа на София - част от коалицията, спечелила местните избори на 29 октомври.

Мария Пенчева


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени