FACEBOOK

Неуважаеми депутати, срам ме е от вас: Денков

Премиерът Николай Денков се обърна към депутатите с „уважаеми и неуважаеми народни представители“ по време на дебатите за Споразумението за сектор енергетика, сключено на 3 октомври, внесено от съпредседателите на ППДБ Кирил Петков, Атанас Атанас и Деленя Пеевски от ДПС. Думите му бяха посрещнати със скандирания „Оставка!“ от страна на опозицията.

„Срам е в това НС да се води разговор по такава важна тема и в тази тема вие да вкарвате просташки изказвания и лъжи“, обърна се Денков към депутатите. Като пример той посочи, че твърдението, че споразумението не е подкрепено от синдикатите.

„Искането да има споразумение беше точно от протестиращите. Искането това споразумение да влезе в НС беше на протестиращите и всеки, който оспорва искането на обсъждането на това споразумение, възразява на искането на протестиращите“, направи словестна еквилибристика той.

Според Денков част от депутатите искат България да напусне ЕС и заради това твърдят, чене бива да спазваме европейските директиви. Според него има и такива, които “не се интересуват от доброто за хората, а от частно-партийни си интереси”.


Няма коментари към тази новина !

 
© sofia.media всички права запазени